Tervetuloa !

Hallin saaneeraus

KAUKALON POHJAN VALU KESÄLLÄ 2018

Kesällä toteutettiin kauan haaveena ollut pohjan valu. Entisen hiekkapohjan päälle valettiin 120mm paksu eristetty raudoitettu ja uudelleen putkitettu tasainen laatta jonka päälle on helppo ja nopea tehdä noin 30mm paksu jää.


Työt aloitettiin maaliskuussa purkamalla entiset laidat pois…talkoolaisia oli sopivasti mukana.

Varsinainen laatan valu ulkoistettiin Suomen Tekojäälle ja heidän alihankkijoille.Lakan betonit ja Piitulaisen Ossin autot hoitivat massan toimitukset oikein mallikkaasti.
Uuden toimitsijakopin rakennustyö käynnistymässä AMT-Systemsin tiloissa.


Johtuen vapaa-aikatalon remontista kunta järjesti hallin pihalle pukukopit ja wc tilat jotta kausi voidaan käynnistää normaalisti.Ilman Jokea ei koneet kyllä pitkään pyörisi hallilla. Iso kiitos Jokelle vuosien avunannosta seurallemme.


Kaukalo on paikoillaan ja lattiaan vaihtoaitioiden puolelle täytyi tehdä korotus jotta näkyvyys jäälle olisi parempi. Talkoissa Jani ja Hutikka sekä Mutasen Teuvo.


Pelaaja aitioiden penkit alkuvaiheessa.Tero Kaltiainen hitsaamaassa runkoja kasaan Amt-Systemsin tiloissa.


Kuninkaan Jarkolle kiitos ja kumarrus pikaisesta kyydistä pulverimaalaamoon.Siinä sivussa koppikin alkaa valmistua. Aina niin Iloinen duunari Henkka vauhdissa.Naisenergiaa ! Anu Kaltiainen ja apulaiset kasaamassa vaihtopenkkejä.Mutasen Jukka kasaamassa koppia. Hyvää yritti mutta priimaa teki..niinhän se meni.
Koppi kyydissä ja nokka kohti jäähallia.Jukka ja Tero viimeistelemässä juomapullotelineitä.